Maaat

Jag är skithungrig nu, ska snart dra mig mot min mamma för att äta söndagsmiddag. Det ska bli gott. Kanske blir jag lite piggare av det, för just nu går mina ögon i kors..

Tjillevippen


Godmorgon

Gårdagen började hos Hanna, när jag kom var Fredrik och Michele redan där. Vi spelade lite kortspel, åt chips och blev allmänt lulliga.
Sen begav vi oss till trädgårn där vi för en gångs skull slapp stå i kö sjukligt länge vilket var skönt. Det var jätteroligt där inne! Väldigt massa dansglada folk! =) Jag fick sluta när jag låg på topp, men det är väl så det ska vara, eftersom Fredrik blev utslängd. Haha.
Tog vagnen hem. Väldigt bra eftersom jag är fattig. Brukar ha lite för generösa utgifter på fyllan. Men kommer som sagt förmodligen inte gå ut mer denna månaden. (Jag räknar mina månader från lön till lön, haha)

Min kropp har automatiskt ställt in sig på att vakna 9.30... Varje dag. Helt sjukt enligt mig. Borde inte min kropp vilja vila några fler timmar? Jag la mig faktiskt 4 inatt.. Kommer vara död ikväll!



Jag och Michele!


Körv

Nu börjar jag bli klar, fan va långsam jag är.
Ska äta upp körven o sen går jag la! =)
Hörs imon!



Det finns inga hinder, det finns inget stopp för vår oemotståndliga känsla för pop.

Hemma från jobbet nu, har jobbat extra. Det var inte så kul, det var sjukt mkt att göra och vi var för lite folk inne.. Fast så är det ju rätt ofta på helger. Usch.

Nu ska jag börja göra mig iordning för en liten partykväll. Det blir förmodligen den enda utekvällen denna månaden så ska försöka njuta lite extra, trots att det regnar ute! Haha, fast är det inte alltid så när man ska ut nu? Antingen regnar det, eller så snöar det.

Åt föressten precis Ballerina Kladdkaka.. Sådär va?



Nu börjar jag igen, haha.

Efter lite tjat från mina medmänniskor och efter att ha fått tummen ur röven tänkte jag börja blogga igen, vad sägs om saken?
Ser på min statistik att några av er vart inne och kollat varje dag om jag skrivit något, gulle er. Jag ska göra mitt bästa för att vara lite rolig nu och blogga dagligen! :)

Såå, vad har hänt det senaste? Har mest jobbat. Tagit extratider. Börjat gymma igen efter en förjävlig magsjuka/feber/förkyldning/öroninflammations vecka. Umgåtts med mina älskade vänner (mest Hanna, men hon är ju den mest älskade). Bokat en resa till Ayia Napa i Augusti.

Yes, en underbar resa är bokad, betalade faktiskt dom första tusenlapparna på den idag. Så nu är det bara att jobba röven av sig o spara pengar tills om 157 dagar (ja, det stod i min bokning, jag har inte räknat) då det blir 2 veckor av sol o bad! Fyfan va skönt det ska bliiii. Kommer hem lagom till min käre vän Tommys bröllop.




RSS 2.0