Fina bilder

Mycket fina bilder jag hittade på min mobil från i lördags! Här e 2 relativt normala.


Hanna

 


Anna


Guatemalan Worry Dolls

Här är presenten jag råkade hitta hos Hanna! Skriver beskrivningen som var med i asken! :)



Enligt legenden berättar barn i Guatemala om deras bekymmer för de små dockorna innan de går till sängs (högst en sak per docka). Sen lägger de dockorna under huvudkudden. När de vaknar på morgonen har dockorna avlägsnat alla deras bekymmer.


Gårdagen haha

Jag kanske ska sluta säga att "jag skriver sen" när jag aldrig gör det? :P
Jag köpte ett par jeans-shorts igår. Men tänker inte visa upp min tjocka röv här i bloggen!

Senare på dagen åkte jag in till stan och satt vid kanalen. Sjuukt gött. Jättevarmt! Åkte hem till Sanna. Chipsade och dippade och blev tjockare än va jag redan e.. =) Haha.. Gött!



Mackan, Sanna, Sanna, Niklas


Mot kläderna!

Nu har jag fört över pengar till kontot så nu får vi hoppas på att jag hittar det jag ska köpa! Visar sen (om jag hittar nåt) hihi.. UNDERBART VÄDER!

Bacon

Gårdagen!

Hade lite mycker för mig igår så hann inte blogga, och presenten visar jag sen för jag har inte tagit kort på den.. Startade dagen med att gå o möta Hanna på jobbet och så for vi hem till Jonna. Vi tjötade och Jonna bjöd på mat, blev jättemätta haha.. Gott vare!



Sen åkte jag och H in till stan och gick runt lite... Hade tydligen inga pengar på kortet så får fixa det nu och åka in idag igen haha.. Satte oss vid kanalen och åt glass, där stannade vi ett jävla tag, jätteskönt!



Gick hem till H, hittade världens största banan och kollade film, sen gick vi till avenyn och fikade med Camilla och Åsa till klockan var 00 o då åkte jag hem =)


Härliga uppdateringar i helgen! Höhö

Har knappt suttit vid datorn för en gångs skull!

Igår åkte jag hem från pappa och när jag kom hem gjorde jag mig iordning på mindre än 1 timma, vilket är ovanligt snabbt för mig! Haha :D
Åkte ner till jobbet, mötte Hanna. Vi åkte hem till Mackan och sen hem till Hanna för att hon skulle göra sig iordning. Medans hon gjorde sig iordning drack jag lite för mycket vin och ringde lite för många samtal. Men roligt hade jag!
Det blev trädgårn som vanligt, alltid kul! Där dansade vi som in i helvete och träffade sedan Bring och hans vänner. Kommer inte ihåg när vi gick därifrån, men fan va jag inte mådde bra. :)

Idag har det vart bakishäng med Hanna.. Satt uppe vid poseidon och åt sushi, pratade och tummade på lite planer om sommaren.

Det sitter en... va heter det.. en sån man ropar ut saker i.. högtalare typ på poseidon.. Och hela tiden ropade "han" mammaaaaaa, mamma, mamma!, paaaaapppaaaaaa, pappa osv... hahaha va e grejjen?

"Råkade få" en present av Hanna idag.. Visar den imorgon, den va jättesöt!

Promenad

Nu har jag vart ute i flera timmar och är helt slut. Satt och solade imorse och fick färg på en gång! Sköönt! Sen gick jag och Alexandra bort till en granne och var barnvakter. Gick runt på promenad. Kollade på får och sånt kul.



Alexandra


Charlie


Bääää


Fredag

Wiiie, underbart väder ute, hoppas det håller i sig hela dagen! Termometern hoppar runt väldigt mycket bland graderna så vet inte hur varmt det är dock.
Nu ska jag plocka in disken och sen sätter jag igång med hårfärgningen!

Aligator

Umgås



Umgås med denna filuren... Eller umgås o umgås, sitter med varsin dator mittemot
varandra vid köksbordet. Pratar med varandra på msn.... Hahaha =)


Morjhult

Aoopp, nu är ja uppe i Morjhult. Pappa kom och hämtade mig direkt efter jobbet. Har inte gjort så mkt idag, vart o slängt skräp på soptippen, gosat med min kissemiss.. Precis ätit tacos med Alex. Jag står som vanligt för köttfärsen och hon för grönsakerna..
Nu blir det la datorn hela kvällen. Imorgon ska jag färga håret och vara barnvakt.. Ska försöka va ute så mkt som möjligt och så hoppas jag att det ska vara sooligt!

Om man kissar på en katt är det en kissekatt, om man missar så är det en kissemiss!



(Höll på att dö efter o ha ätit min feta taco!)


P.S.

Jennie skriver så gulligt om mig i sin blogg!
Kommer sakna dig. Förhoppningsvis är jag dock inte kvar om du kommer tillbaka. Men jag umgås även med folk utanför jobbet! Hihi ;)

Blåvitt-Djurgården

1-1 blev det.. Har sjukt ont i ljumskarna för jag spännt mig så mycket. Det var spännande. Huhu...




Måndag

Idag har jag och Hanna promenerat från jobbet till stan i detta fina vädret:
(Har förövrigt inte mkt mer att säga än att jag är trött)


Lördag

När somliga njuter av ledig helg har jag fortfarande två stängningar kvar att arbeta! Vi ska vara väldigt lite folk inne, så det lär väl bli lite... sena... stängningar. Och jobbiga. Men det bli fina pengar!

Igår jobbade jag 12-16, när jag gick till jobbet var det strålande sol och när jag skulle hem pissregnade det. Så jag satt kvar på jobbet tills mamma kom och hämtade mig. Sen åkte vi o hämtade Anders och Fredrik o sen bjöd min mor på resturang! :) Det var mysigt och jättegod mat!

Efter resturangen åkte jag till Åsa och såg på så ska det låta o spelade yatzy med Åsa, Sanna, Emelie och Julia.. Senare kom Camilla och Hanna.. Åkte därifrån vid halv 1 med Sanna och åkte hem till Lina för hon hade fest och även det var svinkul! :D Drack vin och tyckte inte det var så jätteäckligt som jag brukar tycka! Var la hemma vid..3?

Jag ser fram emot nästa vecka nåt så sjukt! Först blåvitt matchen på tisdag.. Fick 3 vip biljetter från jobbet, om jag inte sagt det.. Haha.. Plus att jag bara ska jobba 9 timmar sammanlagt för sen har jag tagit semester i några dagar så blir ledig 6 dagar på raken. Helt underbart välbehövligt!

RSS 2.0