Hopp

Här är skorna, höhö:


Har även färgat håret på Hanna. Först i en askblond färg, som blev grå, och sen i en brun färg!
(För att undvika att det skulle bli grönt) Det blev jättefint!



Körv

Ligger i sängen, har precis klämmt i mig 3 körvar med västkustsallad och lök (GOTT). Hanna sitter i soffan och äter köttfärssås på burk (som smakar barnmat)..

Mamma köpte ett par skor till mig häromdan, vans, dom var fina och dom passade! Måste visa dom sen. =) Nu är iallafall systemet avklarat för imorgon... Najs bajs! Jag och Hanna är ansvariga för efterrätten inför våran nyårsmiddag imorgon. Det blir gott... Hähä :)

Aja, later gator, då visar jag skorna. Spänning spänning.

Ny design, haha!

Var så jävla trött på den färdiga designen, så jag knepade och knåpade ihop lite själv. Jag kom inte så långt idag men den är ju ändå roligare än den innan.
Nu är jag helt slut i huvvet, så fortsätter en annan dag.. Hihi :)

(Det är tydligen bara jag som ser den än så länge haha, men de kommer la)


Hemma

Nu är jag hemma! Trött som en korv.. Så de blir till o va hemma o städa lite idag typ.. =)

Glömde legget hemma så kunde inte gå till systemet efter jobbet. Lär väl få dricka nåt skitäckligt på nyår. :P
Fick sms från trädgårn om att det ska va stängt hela januari?! Jag skulle ju fan dit i helgen ju... Aja..

Vill bara påpeka en sak. Ni får tycka att jag e töntig om ni vill.
Det senaste har många folk tyckt att jag är grinig eller arg hela tiden. Det är jag, mot folk jag inte tycker om. Jag har helt enkelt slutat låssas att jag tycker om folk.
Orkar inte med omogna idioter som tror dom är något..
Stör mig också grovt på folk som ska klanka ner på andra hela tiden.. Tycker du jag köpt nåt fult, skit i det du, om jag inte frågar dig! Tycker du att jag har dålig musiksmak... Skit i det, det är väl inte du som lyssnar på det..
Säger jag att jag är glad för att jag har en ny favoritfilm så låt mig fan vara det då. Håll käften nästa gång....

Morgonångest

Första tanken när jag vaknade: Ska jag jobba?!?! Snälla säg att jag inte ska jobba?!?! FAN, jag ska jobba.

Jag är sjukt trött. Dessutom mår jag jätteilla. Har ätit lite youghurt, men mår fortfarande illa. Det funkar typ inte att jobba utan o ha ätit så jag får la klämma i mig en macka och hoppas att den håller sig kvar i magen.

Arbeta 11-17 idag då. Rätt skön tid! Sen får jag se vad jag gör efter det. Om jag är så trött som jag är nu så går jag direkt hem o lägger mig i sängen, det är en sak som är säker.


Aligator, Gangsta Bitches


Avatar

Tror jag dog lite på bion idag. Min bakfylla flög iväg lätt som en fjäder när jag satt där i stolen med blicken klistrad på skärmen. Jag är så lycklig just nu att jag inte kan beskriva. Var den filmen gjord för mig? Gick dom in i mina tankar och skapade min drömfilm? Förmodligen.
Satt med tårar i ögonen under hela filmen, bara för att den var så bra!
Iron Man släng dig i väggen. Nu är det Avatar som gäller.
Såg den självklart i 3D. Gör det du med. Sjukt värt.




Spritluckan

Det blev bestämt igår på jobbet att vi skulle ut. Jag, Michele, Lina och Peter. Efter en aningen tveksamhet från mig.. Jag jobbade ju 13-21 och mådde lite dåligt på olika sätt. Men vafan! Det blev så.

Skyndade mig hem o gjorde iordning mig på vad som för mig är en väldigt kort tid.. Typ 45 min. Och då dushade jag o tvätta håret, sminkade om mig och hela faderittan.
Ringde Hanna och hon bestämde sig för att följa med hon också.

Åkte till Michele på förferre. Helvete va snyggt hon har det hemma asså! Trevligt var det. Så vid typ... 1 (?) Gick vi bort till luckan o stod i kö en stund.. Jag hade inte med mig nåt bevis på att jag jobbar på resturang, vilket man måste göra där.. Men hade sjukt tur att komma in ändå!! (Mig var den enda han inte kollade) Puuuh

Hahaha... Kollade precis min telefon. Hade skickat ett sms till Mika som löd:
Haha jag e tur jag kom in! Ingen kort
Så det fanns nog flera anledningar till att jag hade tur som kom in... haha host..



Peter


Michele


Lina & Hanna


Jag


Delade taxi med Hanna och Lina. Hanna sov hos mig för hon jobbar nu. Och vi va la hemma 5 eller nåt. Stackars Hanna. Pratade precis med min syster som var på jobbet nu och skulle äta. Hon såg Hanna och sa att hon inte såg så glad ut.. Haha =)

Inte för att låta som en fjortis, men jag känner mig fortfarande full. Helt sjukt. Och snart ska jag ner till jobbet. Ska inte jobba dock.

TACK för en sjukt kul kväll tjejer!
(Räknar med Peter till det könet)



Whoppi Mili

Ooh va trött jag är! Haha.. Men det är lite mysigt o sitta såhär på kvällarna o snacka med folk.

Jobbade 13.30-22.30 idag. Sjukt konstig tid. Men det var inte så mycket att göra så det var rätt lugnt, förutom vissa tekniska problem! Skulle jobbat den tiden imorgon också, men bytte mot 13-21... Känns mycket bättre.

Jaaha, vet inte vad jag ska skriva.. Råkade kolla in på kontoret idag när Erin satt vid datorn. Hon var inne och kollade på min blogg. Haha, känns kul faktiskt! Att man har några trogna läsare redan och så.. :D

Neefan. Ska snart börja blogga om lite roligare saker. Jag lovar.

wawawiwa

God Jul nummer 2

Nu är det snart dags för julafton nummer 2 då. Rätt praktiskt med 2 familjer faktiskt! Hehe. Fast förra året hade jag ännu fler... Aja, va ska man göra. :P

Är iallafall klar för att åka.. Tar med mig mina tofflor jag fick av.. hmmm.. Anders eller Karin eller båda.. Haha.. Sjukt sköna! Fast det känns som man har konstant fotsvett för ja.. Jag vet inte varför.


Kör på samma tröja idag iallafall. Mobba mig inte. Den är ju röd!

God Jul :)

Full rulle hela dagen!
Började med frukost hos Anders, Karin och Ellen klockan 9. (Tidigt enligt mig som nästan aaaaldrig är uppe vid den tiden! Haha..)
Sen blev de besök på lite olika gravar för o tända ljus. Sen åkte vi och hälsade på min morfar en stund. Och sen till mamma och där firade vi..
Åt god mat, mådde illa, åt lite mer, mådde ännu mer illa osv. Tomten kom. Ellen var livrädd! Haha, så sjukt söt! "Nej tomten, iiiinte tomten!" Haha :)

Fick en väldigt bra bok av Jonna och Fredrik. "Jag älskar bebisar" och andra lögner han säger för att få dig i säng. Tänkte börja skriva några rader ur den här på bloggen då och då. För den va bra! Hahaha..





Har förövrigt kommit fram till att jag har sveriges förmodligen sämsta hållning. Helt sjukt.

Imorgon blir det mer firande hemma hos min pappa. Det blir myz det med.

Så länge sugare.

Vimmel

Hittade en bild på mig, svägerskan och min broder bland några vimmelbilder... Tror att det är innan vi gick typ.. Kommer inte ihåg.. hosthost...


GammalOchGaggig

Jag glömmer allting just nu. Det är ju inte normalt att komma på att man inte ätit någonting på hela dagen, klockan 7 på kvällen.. Överhungrig? Nu gör jag korv med bröd. Ska bli så jävla gott!

Med en kudde av cement..

Hjälp, varför tog jag inte några panodil när jag la mig igår? Buuhuuu.. Om man ändå fick ligga här i sängen hela dagen... Men nåågra fler julklappar måste inhandlas.

Hade jätteroligt igår! Började med förfest hos Jonna och Fredrik. Spelade hora och guitar hero, kollade på lite tv a la gamla julkalendrar. Blev för fulla. Hade tur att vi senare kom in på trädgårn. Hade tur att vi senare inte blev utslängda från trädgårn när somliga av oss var alldeless för överförfriskade *host*Fredrik*host*

Tack till mamma som först körde mig till Willys och sen hem till Jonna och Fredrik. Och sen kom och hämtade mig strax efter det eftersom jag hade glömt min väska hemma, och sen körde tillbaka mig till J och F.
Kan berätta för er att jag glömde min telefon när vi skulle gå till vagnen sen också. Så vi alla fick gå hem igen och sen tog vi en taxi in.
Hur kan man vara så dum?


Jonna, Henrik och Fredrik


BajsDå

Nu är jag klar, inte en sekund för tidigt typ.. Så ska packa ihop mig o gå.. Är lite hungrig tror jag, köper nåt på Willys ;P Höhö, har blivit beodrad att köpa ostbågar o chips med...
Ha det så roligt!
Tack


Snööö

Hopp. Nu är jag hemma efter några timmar ute på vift. Var o solade, mycket skönt. Sen gick jag o åt sushi med Hanna.
Inhanlade även mina första julklappar..... :P

Såhär går det om man försöker putta mig i snön:

Hää häää

 

Nu ska jag börja göra mig iordning, ikväll är det kaninparty. Får nog skynda mig liiite nu... ;P


Fasters lilla sötnos!


Kvidevitt

Har spenderat den senaste timmen med att städa. Eller torka rättare sagt. Har fan torkat överallt! Det luktar riktigt gott. Och jag känner mig duktig. Det är en sak om det är stökigt, men skitigt behöver det ju inte vara!

Har även lagt ut bröd i mitt fönster eftersom jag har hängt ut en talgboll men fåglarna bara flyger förbi den hela tiden. Förbannade fåglar! När jag är såhär snäll... Otacksamt!

Ska jobba 16-23 idag. Innan dess ska jag hämta växel på banken. I vanliga fall brukar jag ha måndagsångest. Men inte idag. För jag ska va ledig i 4 dagar nu! Wiiihooooo... Och imorgon är det kaninparty! Sweeeet.


Jag matchar mina julsaker fint med rosa saker.
Hoppas ni lägger märke till att jag köpt rosa-bandet disktrasa.
Jag är fan godheten själv.


Life still goes on..

Riktigt gött att solandet gav så mycket resultat efter bara en gång. Men sen är man välsignad med hud som blir brun på 2 sekunder! Hihu... Blir nog ett besök till på tisdag, innan kaninpartyt!

Tänkte även färga håret på tisdag.. Slingor förmodligen.. Det som är negativt med det är att man blir så förbannat trött i armarna efter ett tag! Haha..

Aja, det var inte meningen att tråka ut er med mitt vanliga ointressanta tjat.

Här kommer en bild från igår (tog en bara för att):





Glad 4 advent


HAHA

Sitter på mammas dator o kollar på gamla bilder..
Visst att bilder på alla andra är roliga att kolla på men på mig...
Hahaha.. Hur fan har man sett ut genom åren..
här kommer några av mina fjortisbilder
(tur att man inte skäms över sig själv):


(Ko-Anna)




Kolla mina smala armar! Hade inte tackat nej till den vikten nu iallafall! Haha


Här ser det däremot ut som jag har jättestora armar.. Haha


Söndag

Godmorgon!

När kommer snön? Om det ska va såhär kallt kan det lika gärna snöa tycker jag! =)
Jag ringde precis o bjöd in mig själv på middag hos mamma. Väldigt bra! Praktiskt! ;P

Nu ska jag strax gå o sola. Det behövs verkligen.. Nu när jag inte har gymmat på vad som känns som ett år känner jag mig helt uppsvälld och typ.. finnig. Med andra ord; allmänt ful.

Aligator

Brrr

Helt sjukligt kallt ute just nu! Vi klarade av typ 30 minuter
inne på liseberg innan vi åkte in till stan istället!


Fick köpt oss varsitt knäckäpple iallafall!


My my my

Sitter o väntar på att Hanna ska göra av sig så att jag kan börja dra mig innåt stan! Hon är ju inte den snabbaste myran i stacken direkt..

Det fanns inga platser kvar på Avatar.. Det hade man ju kanske kunnat ränka ut men.. :P Får ta det en annan dag helt enkelt! Jag fick ju biobiljetter från jobbet eftersom jag är växelansvarig. Så det är ju braaaaa.

Har förövrigt en massa sår på ena handen.. Alla knogar e såriga (ingen aning vad jag gjort) så det ser ut som att jag vart i slagsmål. Har även en lång reva på sidan av handen som jag fick när jag slog i en sak på en micro... Det såret blöder konstant.... Dom andra blöder inte, eftersom jag råkade slå knogarna in i en varm sak, även det på jobbet. Kanske var rätt så smart? Kanske var undermedvetet.




How did we ever get this way, where's it gonna go?

Lördag

Äntligen ledig! Och det är helg dessutom! Känns som om det var evigheter sen!

Hade tyvärr glömt ställa av alarmet och kunde inte somna om, vilket hade behövts efter inatt.. Har legat o tokhostat hela natten! Så jävla trött på o va sjuk nu!

Idag är planerna att jag ska gå på jul på liseberg på dagen och på kvällen se Avatar på bio, med Hanna. Det är ju rätt så fint väder ute, så får hoppas att det håller i sig..

Föressten, jag är sugen på att köpa en klocka! Tycker att dessa är rätt så fina faktiskt:



Va tycks?


Gravid?

Ligger här i soffan, kollar på bonde söker fru. Klämmde i mig en påse lussebullar.

Kan man bli gravid av lussebullar? För isåfall blev jag nog det.

Why god, why?

Varför är det nästan alltid så att när man verkligen vill träffa någon så går det inte ihop med tiden?

Här skrev jag lite om någon jag vill träffa men tog sedan bort det eftersom jag skulle skämmas om den personen visste om det.

Och Mika.. Vi ska se en jävla film. Och vi jobbar varannan dag för all framtid typ? Inte ok.


Nu ska jag duscha och lägga mig. Imorgon ska jag befinna mig på jobbet mellan 11-20..
Men i helgen är jag leeeeeeeeeeedig. Äntligen!

Dagens roligaste

Aaah, nu är jag hemma. Hittade ingen jacka hos mamma. Däremot några par skor som jag inte kommer ihåg att jag haft. Och mina skridskor tog jag hem nu med.

Pratade precis med en kille om att ragga på krogen och sådär.

"Tjejer går ju bara ut på krogen för att träffa killar, om dom inte har pojkvän med sig. Annars hade dom legat hemma och tittat på gilmore girls!"

Haha, vilka fördomar! Kan man inte gå ut bara för att ha kul? Hahaha...


Någonting som var sjukt kul idag, jag skrattar fortfarande, var när Ryan kollade på Jessies hamburgare o ba:

"Men usch, har du surgurka på din burgare?!
Jag:......Ryan, det heter inte SURgurka, det heter SALTgurka...
Ryan: Men VA?! Jag har alltid sagt surgurka!"

Så jävla lost! :D


Torsdag.

Gomorron gomorron.

Shit va jag har ont i halsen idag! Ligger här o suger på en halstablett o hoppas på att det går över!

Idag är det torsdag. Jag jobbar bara lunch så det blir skönt! Ikväll ska jag bort till mamma för att rensa mina skor och jackor som jag har i källaren. Jag kommer inte överhuvudtaget ihåg vad som finns där, så det kommer bli lite spännande! Kanske fyndar någonting! Gratis och allt.

Man kanske skulle börja fundera på vad man ska ge folk i julklapp....

Grrrraoow

Jag uppdaterar inte lika många gånger om dagen längre. Detta beror delvis på att jag inte vart hemma så mycket. Jag har jobbat och gjort saker varje dag. Och så har jag vart sjuk. Och sjukt opeppad.

Jag har också börjat störa mig nåt så fruktansvärt på folk. Helt sjukt asså. Nästan så att man skulle ta sig några boxningslektioner igen för att få ut sin ilska. Jag har aldrig innan i mitt liv gått runt och vart såhär arg.

Jag stör mig bland annat på:

Folk som lägger sig i för mycket. Jag gör saker på det sättet jag anser vara bäst. Annars hade jag väl inte gjort det på mitt sätt. Jag säger inte att jag alltid vet bäst. OCH jag säger inte att mitt sätt ÄR bäst.

Folk som tror att dom vet bättre än alla andra. Alla gör saker på olika sätt. Man behöver inte alltid försöka få fram att man gör saker bättre än andra.

Respektlösa jävlar. VISA RESPEKT för andra. Ska det vara så jävla svårt?! (oj nu kommer jag på mig själv med att bli argare och argare! hahaha) Ta ner dina fötter från bordet när någon äter. Äckla dig inte bara för att. Flytta dina fötter från sätet när någon står brevid. Flytta på dig utan att någon ska behöva be dig!
Folk som t ex gör någonting så lite som att säga ett vänligt hej, flytta sig när man inte har någonstans att sitta, är trevliga... Haleluja!

Folk som tar någon för givet. Ja det säger väl sig självt..

Folk som tror att dom kan göra vad dom vill, utan att få skit tillbaka.
Ta ingen skit. Det gör inte jag längre. Jävlas med mig, och jag jävlas tillbaka.

Lägg märke till att jag skrev bland annat.

Jag tänker inte ens lägga upp någon liten rolig bild. För jag skämtar inte.

I'm fuckin pissed.

Och fråga inte "är det mig du menar" för då slår jag dig på käften........

Fire burning

Tjoho. Personalfesten igår var skitrolig! Jag mådde helt ok. Kanske berodde på mängden panodil som fanns i min kropp. Jag tänkte lägga upp lite bilder här. Men orkar fan inte. Men det finns ju på facebook, både bilder och filmer! Dock dog min kamera efter ett tag! Men men.

Idag jobbade jag lunch. Mådde skit. Sen var jag på brandutbildning mitt ute i ingenstans. Först var vi inomhus i 1 timme, och sen ute o provade olika brandsläckare utomhusi 1 timme. Kul när man e sjuk. Stå där med blöta kläder o skor i kylan.
Sen skulle Coffe komma o hämta oss, så vi stod där. Han var i närheten sa han. Vi såg buss efter buss åka förbi. Där stod vi i 1 timme. I regnet. Och väntade. Och sjöng.

Typen av sånger vi sjöng:
Jag hade en gång en tå, jag hade en gång en fot, jag hade en gång en vänsterarm..
Coffee, Coffeee, vart är du? Köper du kaffeeee?

Det lät riktigt fint faktiskt.

Ikväll ska jag ligga här och värma mig under täcket. Imon är det jobb mellan 11-20 som gäller.
Man kan ju faktiskt jobba fast än man är lite sjuk.. :)


Jag och min (ena) svägerska... ;)


Happ

Nu har jag gjort iordning mig.. Vill egentligen bara gå o lägga mig i sängen o gråta men men.. Känner ändå att jag vill va med på festen...
Dessutom måste jag ge Jonna hennes present idag ju =) Hehe..


:(

Självklart vaknar jag upp och är sjuk! Det är ju personalfest idag..!!!! Aja, jag kommer gå dit iallafall. Men kommer inte dricka någonting. I värsta fall får jag väl gå hem...

Sitter och dricker te och måste börja göra mig iordning redan nu, vilket kommer bli spännande. Jag ser just nu död ut. Kommer jag kunna väcka mig själv till liv? Vi får se!


Såhär pigg är jag just nu.
Ser lite ut som att jag kommer spy i mitt te.


Singalo

Tänkte bara berätta för er hur det går för mig på singalo! Alla dessa meddelanden har jag fått idag, från samma person, utan att jag svarat. Ni fattar ju hur grym jag är...
Eller hur psyko han är.



hej på dig vackra kvinna hur är det med dig jag e inte så ofta här inne men ville seja hur söt och vacker du e vill gärna lära känna dig om de e ok men du kan väll maila mig här eller mtt valiga som e ***@***
men du får ha det så bra ska fortsätta undersöka din sida och du e välkommen in på min sida
hade så bra


Hej!

Jag vill ge dig en diamant eftersom du verkar så snäll!
Jag har bakat en tårta åt dig, hoppas den smakar!

gillar såå mycke de din komppis skrivit om dig
de medelande den frästar mig värkligen
men du skulle inte vilja träffa mig på grund att jag e kortare en dig
snälla hör av dig


Snörvel

Kul när man bestämt sig för att köra hårt med träning nästa vecka, o så drar man på sig världens förkylning.. Usch.. !
Nu ska jag gå till jobbet. Slutar 8. Jääi.

Mmmh

Nu har jag duschat och ligger i sängen redo att sova. Men det lär väl inte hända på ett tag..... Musiken från grannen blir högre och högre....

Anti stress? Ja tack.


Drog på mig en av mina snyggaste tröjor. Matchade den med rosarandiga pyjamasbyxor.


Snart dödar jag någon...

Min granne fyller tydligen år. Dom sjunger just nu ja må han leva....
Detta sätter nog pricken över iet på vad som vart en jävligt dålig dag.
Bröt ihop på jobbet. Tänker inte ens förklara någonting här...

Om dom inte håller käften när jag ska sova vet jag inte va fan jag gör.....

H E L V E T E

:)

Nu har flickorna gått och jag ligger i sängen.
Hoppas verkligen det inte tar 3 timmar att somna idag också.



Kommer aldrig mer bjuda hem Mika, ni ser ju vad hon gjorde på min matta.
Bara drog ner brallan och sprang sedan skrattandes därifrån!


Mymsig pralla

Nu står chokladpuddingen i kylen! Ska snart gå ner o möta Mika så ska vi gå o köpa lite mer godis då.. :)

Har dratt på mig mysbyxorna, mymsig pralla enligt Tommy, så nu kör vi!



Tommy kom föressten till mig på jobbet innan o sa;
Hanna vill att du köper sås.
Jag: Vad för nån sås?!
Tommy: Jag vet inte, någon dressing!
Jag: Hon kan la köpa sin egen jävla sås!!!

Sen mötte jag Hanna...
Hälsade Tommy någonting till dig?
Jag: Ja det var någonting om nån sås???
Hanna: Nej, jag undrade om du hade kollat upp adressen...

Åter igen, så typiskt killar....
Men rätt så kul!!! Haha...


Oooh

Dåligt upptaterat idag kan man lugnt säga :)
Sanningen är att jag somnade 4 inatt så när jag gick upp så var jag lite förvirrad. Haha.

Efter jobbet så köpte jag en tröja som jag kollat lite på. Det är egentligen en killtröja tror jag. Men vafan, tyckte den va fin och så kostade den 400 istället för 800 som den gjorde innan. En tidig julklapp till mig=)
Fast jag lär ju inte använda den så mkt innan sommaren.


Det va inte så lätt o så till en bild på sig själv, haha


Här är den iallafall, vinkar till er.


Köpte även lite ögonskuggor. Välbehövligt.


Ikväll ska jag ha idol-kväll här. Haha. Jag Hanna och Mika bara som ska mysa till det lite. :) Har köpt chokladpudding, men tror nog att jag ska ta o gå ner till jobbet o köpa godis med! Haha.
Nu måste jag städa.. :D


Föressten!

 

Funderar på hur jag ska klippa mig... Kanske någon av frisyrerna ovanför?

Ser ni vilka frisyrerna tillhör? Haha

Kelly Osbourne, Lindsay Lohan, Nicole Richie och Amy Winehouse!


Ååh

Nu sitter jag o äter frukost. Shit, inte bra! Det kommer bli svårt att gå upp imorgon!

Har inte så mkt mer att säga just nu. Börjar jobba klockan 4... Slutar 11.

Önska mig lycka till!

Uuuuh



Kollar igenom lite bilder på datorn och inser:

1) Jag vill ha sommar NU!
2) Jag behöver sola.


ZzzzZZzZZzz

Det farliga med att kolla på tv på kvällen är att det är så lätt att somna.... Skit också....

Fuldagar

Ibland har man fuldagar. Jag har haft rätt många av den sorten de senaste. Man är ful helt enkelt. Ingenting känns rätt. Och speciellt när håret är fett. Hjälp asså, inte så charmigt.
Idag har jag en fuldag, eller, just nu känns det helt ok. Men det är bara för att jag vart på gymmet och tvättade håret efter. Vilket brukar behövas.

Nu är jag förbannat hungrig så ska gå o göra lite mat!
Aligator


 


-Den med fett hår... Ni förstår ju själva..


Godmorgon

Happ, ny dag, nya äventyr.

Låg i sängen igår. Kunde inte somna, jag funderade för mycket. Funderade på hur lata och egoistiska folk är. Inte bara killar denna gången.
När det kommer till att hjälpa andra tycker många att det är för jobbigt, oftast. Jag menar, vem orkar hjälpa någon annan om man inte får någonting tillbaka.

Exempel 1. Ser en fyllegubbe ligga medvetslös på marken mitt i stan, mitt i natten. Såklart vi ska ringa ambulans tycker jag, där jag får svaret: Vem fan bryr sig, han lär ändå dö snart.

Exempel 2. Der en tjej bli dragen och släpad i håret över en gräsmatta lite avlägset. Dom flesta andra känner att: Det är deras ensak, det är säkert bara ett bråk mellan pojk- och flickvän.

Det finns många många fler exempel. Men det var dom som ploppade upp först. För mig är det själklart att göra så lite som att ringa 112 om man ser någonting hända. Jag hade velat att någon gjorde det för min skull.

Varför är det inte så självklart för andra?
Och nej jag försöker inte få mig själv att framstå som ett helgon. Jag undrar faktiskt!

Bulle?

Jonna och Fredrik sitter i soffan. Fredrik reser sig, går o hämtar en bulle, sätter sig igen..

Jag:....Jaha, Jonna, du kanske vill ha en bulle?
Jonna: Ja tack. -Reser sig upp och hämtar en bulle själv.
Jag: Fredrik...... (kollar på honom och skakar på huvudet)
Fredrik: Nej, jag har redan en bulle.

Så typiskt killar! Lata och egoistiska till förbannelse.


Julbak

Hemma från julbaket. Kan erkänna att jag är helt slut! Haha.. Gjorde egentligen inte så mycket mer än o sitta där o pyssla med det men men.. Trött är jag. Konstigt med tanke på allt socker! Haha.


     

Mamma, Karin, Anders, Jonna, Fredrik och Ellen.



Några av Jonnas snygga pepparkakor!

Nu ska jag nog ta o lägga mig framför tv:n en stund. :)


En påpekning

Vill bara påpeka att mitt förra inlägg var mitt hundrade. Jag har nu bloggat i 1,5 månad. No life.
Happ. Mot T-stugan.

Gomorron!

Ledig idag, tvättstuga strax. Duktig jag är va? Från en gång i månaden till en gång i veckan! Haha.

Har tvättid 12-16. Tänkte försöka klämma in ett gymbesök däremellan. Det hoppas jag går.
Ja, det ska gå.

Därefter ska jag till mamma och göra julgodis! Mysigt!

Japp, det var mina planer för dagen.




P.S. Är det så svårt att vara den som hör av sig?

Nattens film

Känner inte för att sova idag heller. Så det blir till att se på en film! Hmmm.. a Cinderella story får det bli idag. Måste köpa nya filmer, alla jag har här i hyllan har jag sett väldigt många gånger. Jag köper iofs bara filmer jag tycker är bra så... Jahopp. Godnatt!


Brön

Hemma från jobbet. Eller ja, för en stund sen. Fick jobba över ett tag.

Kul: Micheles bröst var hårda och vi klämde lite på dom. Somliga trodde hon var gravid. Somliga tyckte hon skulle vara glad för "så kommer det inte alltid vara" haha.

Mindre kul: Beställningen på typ 60-70 menyer (kommer inte ens ihåg, så pigg e jag)

Förlåt: Mika för att jag var så dum mot dig hela dagen. Men jag gjorde det bara för att du skulle tycka det var roligare när klockan slog 7 och du fick sluta. Säger vi.

Synd om: Lina som var bajsnödig men inte kunde gå på toa.




Maten



Min mat då. Extremt fin sallad jag gjorde va, haha. Slängde nästan allt i kylen i fredags så.. Måste handla. Jag åt ungefär 1/4 av maten men det var rätt gott ändå. Men inte jättegott. Rätt gott.

Nu ska jag strax gå till jobbet. Är så sjukt osugen. Men är ledig imorgon och på onsdag så ska väl inte klaga. Har lite mysiga uppgifter båda dagarna som jag kommer dela med mig av! Höhö

Hörs la när jag kommer hem. :)
Aligator

Lagar mat

Tjo i stugan! Härligt väder idag som vanligt, eller hur?!

Har inte gjort så mycket idag, vaknade av mig själv halv 12, PIGG. Men nu är jag trött igen.
Håller på o laga mat! Har gjort kyckling i ugnen och kokar pasta nu. Och någon slags sås jag kokat ihop. Vi får la se hur det smakar! Är iallafall skit hungrig just nu så.. Får trycka i mig det i vilket fall som helst.

Kan berätta sen om det var gott eller ej, nu ska jag äta.. ;) Huhu

Smaklig måltid
Tack

GodNatt

Nu är det sådär som vanligt, ligger i sängen, har tråkigt. Men har ingen lust att sova! Ska nog sätta på en film... Hmmm, sex and the city filmen blir det! Så kommer ligga här o gråta för mig själv.


Bring upplyste mig för övrigt om att filmen jag och Hanna såg idag var 2 timmar och 38 minuter lång. Helt sjukt, det märkte jag inte!! Ännu ett tecken på att den var bra! Det förklarar även varför jag var så sjukt pissenödig när den var slut.

Godnatt fulingar!
och snyggingar.

Känner mig duktig!

Har julpyntat lite! Applåder till mig. Tack. Här kommer resultatet, hittills.
Mer kommer om jag orkar.





Julstädningen måste jag fan me ta snart.. Hahah.. Tog korten så att det inte syns så mycket men städat är det inte här just nu! Fint jag gjorde i fönstret med ljusslingan va?! Haha...
Och ja jag är medveten om att det är andra advent idag, men man får ju börja någonstans! :)

 


2012




Dagens film blev 2012. Handlar kort o gott om när jorden går under.
Hade inga höga förväntningar alls om denna filmen pga allt dåligt man hört om den. Eller ja, det verkar som att antingen tycker man den e jättebra, eller jättedålig.
Jag tyckte den var jättebra! Lite småtöntig då och då (för oss som gillar specialeffekter) jag menar hur kan man åka genom ett dammoln med ett flygplan utan att det blir smutsigt? Hur kan det landa ett jävla eldklot 5 m ifrån en utan att man dör av överhettning? Osv. Men det kanske är för att jag är lite töntig. Vem vet.
Bra var den iallafall.
And we were warned!


Bilder från igår :)

Såhär trevligt hade vi det igår:

 

Jag och min lilla älskling!  Plus Eva och Alexandra! :)

 

Söta Charlie!

 

 


Godmorgon

Hej mina kära vänner.
Alexandra tvingar mig att blogga! Haha..
Igår va vi barnvakter åt en liten Charlie. Det var mysigt. Alla andra tanter o gubbar här uppe va på vinprovning..
Nu ska jag snart åka hem till Göööötet igen! Ikväll blir de förmodligen bio med Hanna, om de finns nåt vi inte redan sett.... Höhö..

Lägger upp lite bilder från igår när jag kommer hem istället. För nu ska vi snart åka..

HejHopp

Pannkaksfrukost

Jahopp.. Nu är man uppe då.. Har duschat o ska la snart göra mig iordning..

Är jättemätt för fick pannkakor till frukost. Sjukt gott!

Världens tråkigaste väder ute.. Hellre lite snö än detta fulvädret...




GangstaHoe

Jahapp. Calle till final. Vafan va de då... Jävla fet-mupp....
Höll på att börja gråta när Westlife sjöng! Haha..
Jag lyssnar nästan bara på 90-talsmusik så... Jäääi.


Alexandra visar upp sin kärlek till mig med ett chips.


Världens sötaste, och konstigaste, katt. Värmer bra dock!

Näe nu ska jag och min gansta-hoe (hon kallade sig det innan)gå o lägga oss.


"Denna borsten ska du rengöra med vatten och yes... -yes!"


Ute i skogen

Nu är jag framme hos pappa, eller ja kom för ett tag sen.
Har precis ätit tacos med min kära syster-yster.


Satt och väntade på pappa utanför Ullevi, men fick sedan gå bort till Liseberg o möta honom där istället. När han satt i bilen o väntade på oss hade en annan tjej hoppat in o satt sig! Höhö. Trevliga överraskningar livet bjuder på ibland. Fast hon kanske inte tyckte att de va så kul.



Pappa


Anonyma Eva.


Jag lyckas alltid överfylla mina tacos.. GOTT.


"Ser ut som en blatteunge" enligt henne själv.

Nu blir det snart idol! Och nej, jag kommer inte glömma av att lägga ved i spisarna.. HÄ HÄ
Alexandra säger att jag ska blogga sen igen, så får la göra det.
Annars kanske man blir mördad i sömnen.


-.-


Vad heter kinas blodigaste kvinna?

Tam Pong


Tråkigt liv

Det händer inte så speciellt mycket just nu faktiskt. Så jag har inte så mycket intressanta saker att komma med! Men i helgen åker jag till min pappa, så då blir det lite mer roligare läsning, förhoppningsvis. Och roligare bilder! :)

Det gick bra på gymmet, men fick skynda mig lite för jag skulle iväg med mamma efter. Tiden gick så sjukt fort. Bra det!

Stackars Hanna är sjuk nu igen men vi får hoppas på att hon blir bättre snart! Fisen.


Lite likt iallafall?! Haha....


Godmorgon

Nu sitter jag o äter äggmackor. Med mjukt och gott bröd. Jääiii.

Snart bär det av till jobbet, ska bara jobba 3 timmar. Sen ska jag äntligen till gymmet. Nu finns det inga ursäkter. Men det ska bli skönt.. Tycker man känner sig rätt fet bara man är därifrån i typ.. 3 dagar. Så ni kan ju ana hur jag känner mig nu. Smällfet.

Efter gymmet ska jag åka till min morfar som fyllde 88 år igår. Väldigt gammal. Så gammal vill inte jag bli.

Men vi hörs la när jag kommer hem.

Maju

Jahopp. Nu är man hemma. Kan börja med att berätta vad som hände mig imorse. En tragisk olycka minsann. Jag skulle för första gången, tror jag, koka ägg i denna lägenheten. Förr åt jag alltid ägg, men nu när man bor ensam bilr det inte lika mycket. Iallafall. Jag var så sjukt taggad inför att äta min äggmacka, när jag upptäcker att jag inte har något bröd hemma... Jag fick ta knäckebröd istället.
Jag blev lite stressad så därför bloggade jag inte imorse.

Jag måste få klaga på en sak. Ni som har bloggar med svart bakrund och vit text...
Vad tänker ni med? Man blir ju förfan halvt blind av att läsa!


It's not how you fall, It's how you get back up.

Imorgon kommer jag till jobbet med rent hår. Med smink. Jag kommer lukta gott.
Jag kommer inte ha på mig mjukis byxor. Och ingen behöver fråga om jag är trött.



(Det känns som att jag kommer sluta såhär om jag inte rycker upp mig)


Apelsinskalar..sak..



Frågor som jag tror kan komma upp i era hjärnor:
(Fan va snäll jag är som berättar för er!)


Vad är det där för någon konstig sak?
Det är en sak man skalar apelsiner med!

Vart har du köpt den?
Den fick jag av min mamma.

Hur många poäng ger du den?
10 (av 10) alltså bra.

Kan man använda den på clementiner?
Det skulle jag tro! Kan återkomma om saken.

Var apelsinen god?
Ja den var jättegod!

Dricker du någonting till apelsinen?
Ja jag dricker julmust.


Slut.


Blä.

Några nära vänner eller många bekanta?
Skulle nog säga både och. Men jag är villig att ge bort dom falska.


PT

Asså, jag är så jävla kass.. Gick till pizza-tisdag istället för o träna... Fast jag känner nu att det hade blivit lite tajt att träna idag, eftersom jag har tvättstuga nu. Men men. Jag är kass ändå.

Charlotte, Hanna, Tommy och Sanna

 

Nu ska jag strax träffa en vän och prata lite. Och senare ska jag åka o handla med Mamma.
Men ni ska se att jag snart kommer på något intressant att skriva! :)


P.S.

Jag: Åååh när han tog av sig tröjan... Mmmmmmh! Såg du kappmuskeln?!

Hanna: Eh ja. Tobias Smedberg, släng dig i väggen!


RSS 2.0