Rätt skön dag! :)

Jobbade lunch idag, gick rätt fort.. Sen iväg till gymmet för tredje (!!!) gången denna veckan! Det var skönt, jag var svettig.

Har städat i köket och det tog hur lång tid som helst. Känner mig duktig! Haha.. Försöker flitigt få bort vad det nu är som stinker i min lägenhet! Längtar tills sommaren då man kan ha öppet fönstrerna dygnet runt!

Lucas från jobbet ringde mig precis och frågade om jag kunde komma in och hjälpa dom ikväll. Jag sa ja. Det trodde jag inte om mig själv. Men han är alltid snäll mot mig så nu får jag va lite snäll tillbaka.. Så 22-23-30 är vad som väntar.. Där rök min "göra mig fräsch" kväll som jag hade planerat.. Men men.. Ni är väl vana vid min stank vid detta laget. :)

Imon är det fredag. Äntligen. Och sen är det lördag. ÄNTLIGEN!!!

Morgontrött

Fyfan vilket väder det är ute då.. Usch.. Tur att man ska jobba hela dagen, eller nåt.

Färgade håret igår igen, det blev ingen som helst skillnad, så jag får la ha de såhär ett litet tag nu, kan ju inte färga håret varje dag!

 


Måndag!

Starten på vad som förmodligen kommer bli en bra vecka, haha. Startade dygnet med att äta på Max med Hanna, sen åkte vi hem till mig o sov här..

Jag har vart ledig idag, sjukt skönt.. Vaknade efter 12 och Tommy och Hanna kom hit efter dom hade jobbat o så åkte vi till stan.. Köpte 2 filmer, Lilja 4-ever och Fucking Åmål.. Och så köpte jag en vågtång.. :)

Efter stan åkte jag o Hanna o tränade. Sjukt mycket folk, det är nån jävla "prova på vecka" på friskis.. Vill gasa alla som kommer dit. Va i helvete liksom.. Låt mig träna ifred..

Aja, nu blir det tv för hela slanten.

Later

Fredags-nöjen!

Medans andra är ute och festar är jag hemma och tar det lugnt. Har precis diskat, städat lite i köket och gjort matlådor inför helgen. I mina fina matlådor ligger det fläskfilé med bea-sås, turkisk youghurt och fetaost-sallad. Blir nog gött!
Det blir jobb 11-20 imorgon och efter det ska jag en sväng förbi Mufflon Odjur som har inflyttningsferre. Så vi får se om det blir nån uppdatering imon.. :)

HA EN GO HELG!
Aligator

Haha..

Mitt hår blev.. Inte så bra. Kan man säga. Så nu sitter jag här och gråter och måste sjukanmäla mig inför helgen för detta går ju inte! Haha nej då.. Kan inte hålla mig från att skratta åt mig själv bara! Bra gjort Anna! Väry najs!

Har försökt ta kort på eländet, men det är ju så svårt med blixten, men här kommer det några iallafall..
Första är innan jag färgade, andra efter (utan blixt) och tredje efter (med blixt).. Jag tror inte att färgen e så stark som på sista bilden, eller jag försöker inbilla mig det iallafall..
Får se efter helgen hur jag ska fortsätta färga.. Det kan ju bara bli bättre iallafall! :)


Hårfärgning på g..

Pjuh va trött jag är!! Usch... Kan det bero på att jag sket i vitaminerna imorse? Haha.. Straffad!

Var och tränade lite innan.. Det gick hyffsat bra.. Det var nån jävla skolklass där bara så... Orka typ.. Kan dom inte skriva upp ett schema när dom ska va där så man slipper gå dit samtidigt? Jag betalar inte för att få stå o trängas med ett gäng fjortisar.. :P

Har köpt slingor, så ska påbörja min väg mot att bli lite ljushårigare till sommaren! Hihi..

Jag återkommer senare när jag färgat!

Tankar..

Har precis vart ute och hjälpt Hanna att tanka. Inte för att jag är värsta experten men jag vet iallafall hur man gör, hihi..

Det lät ungefär såhär:

Hanna stoppar i.. handtaget...(vafan heter det) och börjar tanka, vänder sig snabbt om och säger: ÅÅH NEJ! Jag glömde kolla!! Och slutar tanka..
Jag: Hanna, du har tankat för 1 krona....
Hanna: Jaha, jag trodde det stod 100...

HAHA, jag tyckte det va kul iallafall.. :D




Musik

Låten som spelas flitigt hos mig just nu: Russian Roulette - Rihanna.. Häromdagen fick jag en känsla av att vara kär när jag hörde den, trots att jag hört den flera gånger innan. Me like.


And you can see my heart beating
You can see it through my chest
And I’m terrified but I’m not leaving
I know that I must pass this test
So just pull the trigger




Tisdag

Hopp, blev lite stress imorse när Fredrik ringde mig när jag stod i duschen och sa att jag skulle komma till Anders o Karin för att passa Ellen en stund, eftersom jag trodde han skulle ringa typ 3 timmar senare..
Så jag gav mig snabbt ut, med blött hår och ett allmänt taskigt utséende.. Haha.. Är der bara jag som blir trött av att inte ha smink på mig?!

Aja, hos dom låg jag i säkert en timma och försökte få Ellen att sova.. "Dumma Anna, gå ut, gå hem..." Det gick med andra ord inte så bra.. Men men.. Haha..

Nu ska jag vila upp mig lite för jag har tvättstuga klockan 4.. ;)

Later

Måndag

Vaknade i vanlig ordning av ett jävla bankande från ett bygge en liten bit härifrån ca 10000 ggr i timman mellan 6-9.. Varför måste dom börja så tidigt?! Haha.. Gick inte upp förens 12 iofs, men det var skönt att ligga kvar i sängen.. :)

Har vart duktig o diskat berget av disk jag hade i köket... Sjukt hur mycket disk det blir när man är 2.. Har även bäddat rent. Jag brukar alltid använda samma lakan av ren lathet (Tvättar dom och bäddar med dom igen) Men nu tog jag nya lakan så att ingen ska tro att jag inte har bäddat rent på typ ett halvår!! Hihi

Stod i fönstret och skakade ur mitt täcke och sådär.. Tror jag sjöng rätt högt och plötsligt när jag kollar ut står det en gubbe och rå-glor på mig och ler.. Fick slänga mig bort från fönstret haha... Hade ju knappt nåt på mig!





Typ såhär snygg var han..

 

Det verkar ha flyttat in några killar i min uppgång, men har ännu inte fått chansen att inspektera dom. Man kan ju hoppas på det bästa.


Söndag

Hopp, nu var min lediga helg slut, och inget bloggande har det blivit, haha.

Fredagen spenderade jag i soffan med svanskotevärk, var även och hämtade Hanna vid jobbet som den underbara vän jag är.

Igår var jag först och hälsade på det nya tillskottet i familjen, sjukt söt och pytteliten. Sen på kvällen hade jag en liten förfest med Hanna, Sanna +Tobias som var här en liten stund för att visa sina muskler.
Det var Sticky som gällde senare.. Det va rätt kul.. Men inte överdrivet. Längtar till min nästa lediga helg då trädgårn öppnar igen. ;)

Idag har vi sovit bort halva dagen, Mamma och Ellen var här och hälsade på en sväng med. :)











Barn växer så fort..

Det är sjukt, hur lilla nyfödda Ellen vuxit upp och blivit en så stor tjej.. Det känns som att det var igår jag såg henne för första gången, haha..
Sjukt roligt att man kan föra ett rätt normalt samtal med henne. Skulle vilja påstå att hon uttrycker sig bättre än dom flesta killarna jag känner.

Det bästa idag var när vi var nere på bk och det kommer en gubbe gåendes mot oss (ni som jobbar på mitt jobb vet säkert vem det är, han har stort skägg, stinker och drar med sig en blommig väska) och när Ellen ser honom säger hon högt o tydligt "Tomten kommer.... hahahaha" Så sjukt söt!

14 Januari

Faster för andra gången idag, till en liten kille denna gången! Nu har jag en av varje! Haha! :)
Så efter jobbet 11-14 blir det till att umgås med lilla Ellen och hoppas att Anders, Karin och lillfisen har det bra på sjukhuset!

Hörs ikväll eller nåt! :)

Sådär gör inte jag..

Någonting som är rätt vettigt här i livet är att man inte ska ta emot råd från någon som inte lyckats själv. Om en uteliggare ger dig råd om hur man blir rik, någon med finnar ger dig hudvårds-råd, en spinkig person ger dig råd om hur man bäst bygger muskler.
Det är rätt enkelt, man kan oftast se det rätt snabbt. Ta inte emot råd från den som själv inte lyckats.

Jag går just nu på en diet. Det går bra, jag vet vad jag ska äta och jag gör det. Hade jag velat fuska varje dag hade jag gjort det, men det vill jag inte. Jag är peppad och jag vet vad jag gör!
Men nu plötsligt ska alla kommentera vad jag äter och framförallt ge råd. Råd om allting.

Ni förstår säkert vart jag vill komma.



(Tussie look-alike! Haha)


Tisdag

Började dagen med att jobba 11-14. Det gick rätt så snabbt! För en gångs skull.

Sen bar det av till pizza-tisdag som vanligt! Det var jag, Tommy, Ryan, Sanna och Charlotte. Det var mysigt, men nästa gång sätter vi oss fan inte vid en tv! Haha..
Jag åt en grekisk sallad, som vanligt. Sjukt gott vafan!

 



Efter maten fick jag en kort massage av Tommy. Jag höll på att avlida för att det var så skönt. Är väldigt stel i ryggen och axlarna. Det kändes som att min hjärna skulle explodera när han tryckte.
Någon som är på att gå till en riktig massage sak? Hade vart skönt!




Lugn start på nya veckan

Vaknade runt 12. Gick upp och tog e dusch.. Hanna sov här och kom upp vid 12. Sen åkte vi in och gick på bio. Och sen åkte vi hem. Mer än så tänker jag inte gör idag. Haha..

Idag såg vi Sherlock Holmes. Den var bra! Rätt cool, bra effekter, spännande. Kanske inte en av dom bästa filmerna jag sett, men helt klart sevärd. Speciellt om man (som jag) gillar den alltid lika fantastiska Robert Downey Jr. (Spelar Iron Man).


Söndag

Aaah, jobbveckan är nu slut. Imorgon är jag ledig, sjukt behövligt. Hade inte tackat nej till en veckas semester just nu, men va ska man göra..
Önskar att jag kunde gå o gymma, är sjukt sugen, men har så ont i svanskotan att jag vill amputera den.

Ny säsong av I en annan del av köping har startat. Man kan ju inte göra annat än att tycka det är roligt. Sjukt bra! Haha..

 

Snart ska jag ta mig en uppfriskande och välbehövlig dusch. Undra hur mycket jag stinker nu egentligen...

 

Jag önskar att jag just nu hade ett roligt spel att fördriva min stillasittande vardag med. Något gammalt spel gärna.. De e de bästa!


God afton

Ännu en dag i min ytterst spännande jobb-vardag har gått förbi. Relativt obemärkt.

Jag har en fråga. Vem fan var o drog i min dörr inatt? Höll på o skita ner mig! Först knacka, banka i handtaget och sen putta på brevlådan. Och sen till råga på allt gå därifrån innan jag hunnit kolla vem det var?! Mitt hjärta slog snabbare än någonsin av chocken.

Imorgon blir det jobb igen. 12-20. Jippi.

På måndag har jag börjat smida lite planer.. På listan finns: Sola, färga håret, gå på bio. Fyfan va jag längtar till nästa helg när jag e ledig...!

Fanfanfan

Jag tänkte måla en fin bild eller någonting, men jag orkar inte. Nästa vecka lovar jag att bli roligare med uppdateringar och bilder. Stackars er som läser min blogg just nu.

Ett kök i kiss- & bajsåldern

Mitt kylskåp luktar fis och min soppåse luktar fotsvett. Inga härliga dofter för någon med morgonillamående! Haha.. Har iallafall inte fuskat på min diet än. Har ju iofs gått 3 dagar, men ändå! 
Ska göra matlådor tills i helgen eftersom jag ska jobba...... Det ska bli så kul så......

Aja, det händer typ ingenting just nu. Jag jobbar, jag går hem, jag orkar inte gå ut för då fryser man röven av sig, jag går o lägger mig. Osv. Inte så intressant med andra ord.

Argsint

Sitter här o har tråkigt som en apa. Plötsligt skriver en kille till mig på msn, någon jag inte har pratat med på jättelänge.. Trevligt tänker jag! Tills han säger: Sitter här med halvstånd och myser.
Jag ville slänga datorn i golvet. Jag är så jävla irriterad! Typiskt killar.

Jag fick även en jävligt välförtjänt ursäkt av någon av det manliga könet innan jag gick till jobbet. Jag vet hur dom ska tas! Haha.


Inser nu när jag skrivit detta att ni måste tycka att jag är en väldigt arg och irriterad människa.. Då har ni fattat rätt! Muhaha

Helvete!

Min telefon har gått sönder. Den är jättekonstig. Skärmen är det nog bara det handlar om.. Det är liksom jättekonstiga färger och halva bilden byter liksom plats hela tiden. Tur att man kan sin telefon utan o innan..
Har lånat 2 telefoner av mamma, men kommer använda min telefon så länge det går eftersom det inte går att se mina egna nunmer m.m. på mammas, förmodligen för att dom kommer från stenåldern.
Men nu vet ni iallafall.
Nästa vecka blir operation köpa ny telefon. TUR att jag var så glad över att sätta undan massa pengar denna månaden... Jävla skit.

Till en liten människa...

Som tydligen tror att jag har sex med någons pojkvän. Förstår inte riktigt vart du fått detta ifrån? Du bor ju inte direkt i närheten, ja jag vet vart du bor. När du skriver till mig så ser jag det förstår du. Så hur skulle du kunna se mig ute för att slå ner mig? Haha

Ge dig.

Kylskåp

Nu har jag vart o handlat. I mitt kylskåp finns nu mer än ett smörpaket och kaviar typ. Haha. Ne riktigt så illa var det inte, men nästan. Nu ser det riktigt nyttigt ut därinne.

Hittade ett bra citat precis..

"Det är dyrt att leva, men i priset ingår en resa runt solen varje år."

PT

Det enda jag gjort idag än så längre (typ) är o ha vart på pizzatisdag.. Det va fler folk än va de brukar, 14 pers va? Nåt sånt :P
Jag åt en god grekisk sallad! Den kommer passa in i min diet som jag börjar med imorgon, så jag kan lugnt fortsätta gå på pizzatisdagarna! Hihi




Nöjd

Jag är nöjd med dagens städning! Har dammsugit o tvättat golven också, vilket jag inte tycker om eftersom man blir så äckligt svettig på nåt sätt! Haha..

Har rensat lite bland mina facebook kontakter, det är så töntigt egentligen hur fb har blivit en sååå stor del av allas liv. Jag tog ett för mig rätt stort beslut om vilka som ska bort från min lista. Speciellt om en person. Det gick finemang att rensa, förutom just denna speciella personen då. Den går inte att ta bort!! Så sjukt störande!

Aja, nu drar jag mig snart bort mot jobbet.


I want to break free from your lies
Youre so self satisfied I don't need you
Ive got to break free


Måndag

Vaknade som vanligt halv 10 idag, det är helt sjukt. Samma tid varje dag! Men lyckades somna om till halv 12, mycket skönt.
Nu ska jag pallra mig upp och göra mig iordning och sen fortsätta städa här hemma. Mer spännande än så blir det inte förens det är dags för jobbet klockan 4 !

Känner mig mycket bättre i ryggen idag, så det blir la gymmet imorgon, och jag är sjukt glad över det! Har verkligen hittat glädjen i att gymma!

Skriver nåt roligt innan jag går till jobbet, pråmiz.

SöndagKväll=EnBraKväll

Alltid lite skönt med söndagar, även om jag jobbar. Det är nåt speciellt med dom! Haha.

Kalaset innan var bra, sjukt god mat! Tvätningen gick bra efter med.
Lånade med en bok hem från mamma, om en diet. Så på onsdag kör jag! Jippi
Har sett fram emot att börja gymma nu i veckan, efter en tids sjukdom, så självklart ramlade jag rätt illa igår! Men men, det blir förhoppningsvis bättre innan tisdag! =(

När jag kom hem från kalaset städade jag min garderob. Mycket välbehövligt! Slängde ut en kasse med kläder. Nu får jag försöka hålla ordningen bara! Hihi.
Tror att min nya klänning är favoriten i garderoben just nu iallafall! :D



Min bh sticker upp lite vackert! Eftersom min garderob var ett kaos
hittade jag inte någon utan axelband.. Men men.


Gårdagen

Fick klippt mig efter lite om och men. Men endast 1,5 cm. Jag är nöjd! Haha. Fast nästa gång blir det nog lite mer av en frippa, istället för bara en massa längder.
Köpte en ny klänning, det var bra, den var fin.

Det var då Fredrik och Åsa som båda fyllde år, eller ja, dom fyller år idag.
Utav mig och Hanna fick Åsa en chokladpenis och Fredrik fick en chokladvagina. Sen gav jag Fredrik ett duschmunstycke som ändrar färg på strålen beroendes på hur varmt vattnet är. Fräsigt!




Nu ska jag snart åka bort till mamma för att börja tvätta. Ska roa mig med det under kalaset, hinner typ inte annars!

Aligator!


Klipp time!

Nu ska jag snart in till stan med Hanna, vi ska klippa oss m.m.
Som vanligt när det är dags för klippning får jag komplimanger för att jag har fått långt hår, vilket jag strävar efter. Så jag kommer säkert vara besviken på hur mycket frisören kommer klippa av.

Håret är längre där bak, men det är lite svårt att ta kort på sitt eget hår. Jag försökte. Det blev en bld på min röv istället.

Godkväll

Slutade lite tidigare än 8 idag, men har inte gjort så mkt vettigt.. Ska snart städa dock, plocka bort julpyntet och ställa undan lite saker jag har framme.. Tog med mig några kartonger från jobbet.. Hehe..

Gårkvällen var som sagt sjukt bra! Skrattade så jag grät flera gånger.. Haha.. Underbart.
Maten var god den med! Det blev tydligen rätt mkt kvar av chokladpuddingen, haha. (Gjorde 2,5 liter)





Fler bilder finns som vanligt på fejjan. Tog bara dom snyggaste här... (host)

Julia sov hos mig också. Grannarma måste ju undra varför jag har med mig olika personer som sover över varja natt! Haha.. Men men. Sånt e livet.


Gott Nytt År!

Hallo snyggingar! Gott Nytt! :) 2lax10 nu då.
Gårdagen var underbar, hade sjukt roligt.. Lägger upp bilder när jag kommer hem ikväll.. Jobbar till 8 (jääii)...

RSS 2.0