Blubb

Jo jag tänkte på en sak.. Hur avlivar man en fisk?

Börjar jobba 12 idag. Sitter här o e ashungrig (dock inte därför jag frågade om fisken) men kan inte äta än för då kommer jag bli hungrig när jag jobbar! Så får sitta här o tråka och känna svalkan från min nyinköpta fläkt!

Jaha...



Tack för den.... :D


Gårdagens shopping

Vi var inte i stan så jättelänge. Gothia cup änna.. Inte så party!
Men detta köpte jag:


Strandklänning, topshop, 100 kr



Bälten, monki, 20 kr för det översta, 10 kr för det andra (BILLIGT)
Köpte även ett svart diadem på monki, även det för 10 kr!


Helveteskväll på jobbet

Guud vilken jobbig kväll det var på jobbet igår. Det var så sjukt mycket att göra.. Vi hade öppet matsalen i en timme extra.. Och den var full vill jag lova.. Det var dt:n också! Fast det gick rätt bra ändå. Jag var i köket, Julia i kassan och Peter o Roy i dt:n. Typ så, fast alla sprang runt och vi bytte platser då och då.
Skulle ha slutat kl 23 men det var ju inte o tänka på.. Halv 2 var jag hemma! Yes... Gott.
Idag jobbar jag 13-22. Vi får la se hur länge 22 är.

Idag

Redan när jag vaknade inatt och fick gå upp o stänga fönstret för det regnade så mycket insåg jag att mina och Julias badplaner förmodligen skulle spricka. Båda börjar jobba kl 4 så vi skulle nämnligen bada och äta glass innan dess. Men nu drar vi till stan istället, shoppar och äter sushi. Yes... Gott.




Här är vi, på nyårsafton!


Lantluft

Igår åkte jag, Karin och barnen upp och hälsade på pappa och resten där ute i skogen! Trevligt var det. Vi var och badade, plockade blåbär, solade och sådana frudfulla saker. Ändå var jag heeelt slut när jag kom hem! Haha..







Ledig dag!

Skulle ta massa kort idag, men det glömde jag av helt enkelt.

Startade dagen med att åka och bada i lilleby med mamma och Ellen.. Ellen var galen, sprang runt och skrek. Ellen gav mig även thai-massage (sprang över mig när jag solade, hoppade även studsmatta på mig) det var rätt skönt vilket förmodligen icke var syftet.

Efter badandet åkte vi till BK för att äta och för att jag ville träffa Jennie och hennes underbara lille Linus! Hur söt som helst, precis som sin mamma!



Nattens trauma

Ojoj, här glömer man av att blogga... Kan börja att beräta om nattens trauma..

Klockan är ca 01.30 och jag ligger o sover som skönast när jag vaknar av att någon är i rummet.. Ligger stel som en pinne och hör hur det fladdrar i taket, tänder försktigt lampan.. Den äckligaste malen jag sett har kommit in. Jag bokstavligt talat flyger upp och springer in i köket för att hämta insektssprayen och flugsmällan, ställer mig redo i dörröppningen.
Nu börjar det värsta.
Malen börjar i full fart attackera mig. Jag står där i total panik, sprutar med sprayen och viftar med smällaren. Efter ca 5 minuter sätter sig malen på golvet, jag smyger mig fram, sprutar från ett närmre håll än tidigare, malen blir vild men jag får in en fullträff med smällaren. Eller kanske 10 st för att vara ärlig, man måste ju se till att den är helt död.

Don't mess with me, bitch.

Sushiii

Mitt liv går mest ut på att jobba, sova, sova lite mer och äta just nu. Igår var jag iofs och lekte i slottsskogen med Åsa, Emelie och Camilla.. Det känns i röven idag vill jag lova, precis som att jag hade vart på spinningpass!

Idag har jag: Jobbat, ätit sushi, sovit, ätit max och nu ska jag snart sova igen! Intressant va.. :)




Goootttt :)


Inköpen :)

Hopp, här är lite av det jag shoppade i måndags.








Jag har velat ha ett läppstift jättelänge nu, det känns så vuxet! Haha, gör det inte det? Köpte även massa annat smink och tillbehör.. Sånt man inte vill lägga pengar på men måste göra ibland!
Jag behövde ha en t-shirt inför resan, så varför inte köpa en mkt vacker Glenn t-shirt... ;) Även matchande flipflops!

Tjololo

Jahopp, nu va vi här igen!
Igår fick jag badat! I sannegård, med Hanna.. :) Vad vi då inte visste var att det samtidigt som vi badade var en jävla 70 cm tumlare där! WTF?! Undra om man kommer våga bada mer nu. :( Min stora skräck...

Igår köpte jag även lite roliga saker, kan visa imorgon... Jobbar 10.30-13.45 så jag lä...(VAFAN VÄRSTA MALEN FLÖG PÅ MIG).... jag lär inte orka uppdatera innan jag ska jobba, men efteråt.. :)
Har jobbat stängning med Peter idag..

Nej, en kall dusch nu! Ja tack.
Godnatt.. :)

Vart e solen?

Jag och Sanna skulle faktiskt sola och bada innan jobbet idag.. Självklart är det helt mulet och nu börjar det åska också.. Konstigt, jag har för en gångs skull inte ont i huvudet när det åskar.. :D
...Och där kom regnet! Haha

Så, vad ska man roa sig med innan jobbet? Får väl hitta någonting att städa.. :P

(Upptäckte nu att min blogg handlar om vilket väder det är...)

Lördag på jobbet.

Jättekul att jobba när det är så fint väder ute! :O Fast imorse såg det ju inte ut att bli så fint, så jag satte igång med städning.. Skönt att inte komma hem till kaos.. =)

Lugn dag på jobbet.. Förlorade 5 kr när vi spelade på matchen.. Denise vann, 35 kr! Men imorgon vinner fan jag! Yes, gott...






Regn..

Shit va de pissregnar ute! Jag som tänkte gå en promenad..
Idag ska jag inte göra så mycket mer än att jobba ikväll! Hoppas det regnar hela dagen.. :P

Dagens bästa




HAHAHAHA!!
Vem fan skriver nåt sånt?!


PromenixWolverineBaj

Så då var mina 2 lediga dagar snart slut! Idag har jag inte gjort så mycket. Tyvärr. Gick en promenad med Lina på ca 1 timma. Sjukt skönt väder ute! Vi gick längst hamnen, riktigt fint.. Alltid trevligt att prata av sig lite!

Kollade precis på Wolverine, så sjukt bra! Älskar den! Men nu har jag bara den filmen kvar som jag inte sett än, tror inte jag vågar mig på den idag, om den skulle råka va äcklig. Tror det är en b-film... Men man vet ju aldrig..

Nefan, nu ska jag dra på mig en ansiktsmask, värma riskudden och slappna av för några minuter. Rensa skallen.. Ser ut som en baj dessutom så behöver lite uppiffning.



Movieline

Var på movieline igår med Hanna och Michéle. Jag letade egentligen efter Wanted, men eftersom den som vanligt inte fanns så fick jag nöja mig med 3 andra!
Baksmällan, Wolverine och All the boys love Mandy Lane. Den sista av dom har jag inte sett innan, men den kostade 29 spänn så jag slog till! Tror jag börjar med.. Baksmällan... Lite glädje på morgonen, bra start på dagen!



Nära döden!

Var nära döden idag! Drack en energidryck och blev helt avdomnad i halsen.. Kändes som att den blev helt svullen men mamma undersökte mig och jag var tydligen inte svullen. Men det var fan obehagligt. Och det släppte inte, så slapp jobba till halv 11..

Innan min hemska upplevelse var jag på allum med mamma i hopp om att hitta någonting roligt på rean, men hittade ingenting tyvärr.. Haha..

Nu väntar ytterligare 2 lediga dagar!

ToDo lista för imorgon:
Tvätta, diska, tvätta fönster.
Laga min köksfläkt.
Byta glödlampa på toan.
Koppla ihop sladdar så jag får ljus i min garderob. (Det finns en halv vit kabel som hänger där, och jag hittade en svart kabel med kontakt.. Kan bli spännande.)
Stan med Hanna, köpa film och lite smått o gott inför våran resa.

Det är inte långt tills vi åker nu! 2 veckor på Cypern.. Iiiiiiiiiih.....


Rock tjej - sex and the city brud..

En kille kommer fram till mig och Hanna på stan o frågar efter vägen till ett ställe och säger sedan lite fundersamt: "Vilket udda par ni är föressten.. Du (Hanna) är värsta rock tjejen.... Och du (jag) är värsta sex and the city bruden... Fast det funkar ju oftast bäst då, om man är olika.. Jag har en kompis som är bög.. Det funkar jättebra!"
Eeeh, okej.

Tjo tjo

Dålig jag är på att blogga, denna gången med.. :)

Idag har vart en slappdag.. Började med att gå till mamma o äta med Anders och Nils, sen gick jag o mötte Hanna, vi satt utanför jobbet i 3 timmar. Givande! Roy satt med oss också. Roy pissade förövrigt på Hannas golv imorse! =)

STORT GRATTIS till Jennie och Jocke som fått en liten Linus! :) Sååå underbart söt!





RSS 2.0