Tänktänktänk

Har en såndär jobbig jävla tänkarkväll.. Jag är så trött på alla snåla och icke-omtänksamma människor som finns.. Jag hade aldrig kunnat med att vara snål, hur orkar man vara så självisk?! Det finns väl inget bättre än att göra någon glad och bjuda den på någonting eller överraska.. Men om man bjuder någon på någonting för att den "inte har några pengar kvar" o samma person nästa dag gör någonting med någon annan.. Det känns bara bortkastat!
Lika irriterad är jag på folk som skiter i att man planerat saker tillsammans.. "Vi ska göra detta och detta och detta".. Ta mig i röven.. Jag tänker inte vara den som ständigt påminner någon om att vi planerat någonting. Är jag inte såpass viktig för personen att den kommer ihåg det själv så.. ja.. fuck it!

Jag kan bråka med någon och förlåta efter 1 sekund, men går jag och samlar på mig massa skit från någon, då spelar det ingen roll vem det handlar om.. Då är det bara att välja sina vänner lite bättre... Så är det bara.

Varsågoda för mitt mkt intressanta och icke-gnälliga inlägg..


Så jävla opepp..

Gaah va jag är trött! Känner mig sjuk, förmodligen för att jag börjar jobba imorgon igen.. Fyfan, jag orkar inte... Längtar verkligen inte tillbaka till någonting! Men vad ska man göra. Ett jobb är ett jobb..

Idag började jag dagen med att inte gå upp, hehe.. Låg och drog mig i flera timmar. Sjukt skönt! Sen gick jag och Åsa o gymmade i 1 timma.. Tiden har gått så sjukt fort när vi gymmat nu.. :) Me like..
Efter gymmet åkte jag och handlade med mamma för att sedan göra den godaste middagen ever typ.. Jag är en riktig mästerkock! Medans jag åt kollade jag på new moon och fick riktiga kärlekskänslor i hela kroppen, haha.. Sen drog jag en promenad på 40 min och nu är jag rätt nöjd för dagen!

Har haft en sjukt bra semester, och det är trots allt inte så långt tills nästa som förmodligen kommer bli ännu bättre.. =)

Jag satsar på att gymma 4 ggr denna veckan. Hoppas verkligen att jag kommer klara det och inte ursäktar bort mig som vanligt. Filip har röstat på att jag inte kommer klara det. Snällt.


Midsommar

Har inte haft tid eller lust till att blogga men nu kommer en liten sammanfattning av midsommarafton.. :)
Vi började dagen med lunch hos grannarna, sill, potatis, jordgubbar och det vanliga.. Då börjades även alkoholkonsumtionen.. Gick hem o spelade kort, slappade och drack i några timmar tills grannarna kom till oss för grillning, myyycket gott! Skulle vilja påstå att det gick utför efter det. Fast på ett midsommaraktigt sätt.. Så inget negativt egentligen, haha.
Vi spelade kubb, Ted fick en örfil av mig för att han gäspade och sen blev han arg när jag kallade honom struts. Det spilldes en del. Jag, Hanna och Åsa gick och badade vid 23, i grannens pool. Sen skapade jag och Hanna översvämmning i vårt badrum efter att ha legat i badkaret och råkat sätta på vattnet.
Ja, det var väl en del av det jag kommer ihåg för tillfället. Och det jag har lust att berätta... Hahah..











Våldtäkter

"Alltså jag tänkte på en sak... Om man kunde flyga..... Skulle det inte bli mindre våldtäkter då?...... För då kan man bara flyga iväg.... Eller, det kanske inte skulle bli så...."
-Åsa


Packar

Roar mig med att packa inför midsommar.. Ska åka till pappa med Hanna och Åsa.. Hur kan det bli så mkt för 2 dagar?! Och som vanligt kommer man väl ändå ha glömt att packa hälften.. Suck :P


Tlött

Jag vill sova! Haha.. Har tråkigt! Blää.. Efter gymmet gick jag hem o lagade mat (jääii för mig som inte äter ute, haha) Och sen har jag roat mig med att bära saker från Tobias vind hem till mig, det var inte så mycket, men nu måste jag ju kolla igenom allt innan jag ställer bort det igen..
Har inte så mycket mer att säga! hejdå

Thihi

Gymmet snart då, ska bli skönt! :)



Måndag

Riktig slappdag idag! Skönt.. Efter pappa vart förbi åkte jag hem till Hanna och Åsa, vi gick o köpte baguetter, la oss vid näckrosdammen o slappade.. Gick o köpte sushi, låg i hamnen, köpte godis o sen gick vi hem till dom igen. Innan jag åkte hem åt vi Max och bestämde oss även för att sluta äta ute och börja motionera och må bättre.. Kanske hörs att det behövs?

Imorgon ska vi träffas på gymmet kl 13... =)



(Snygg bild) :D


Kaninparty

Kvällen var rolig! Dock inte lika vild som dagen innan, vilket var tur.. hehe.. Vi åkte hem rätt tidigt men jag och Julia låg väl o babblade ett tag innan vi somnade.. På morgonen ringde pappa och väckte mig och sa att han skulle komma förbi om några minuter så då var det bara att pallra sig upp.. =)
Eftersom ingen annan lagt upp bilder på fb än så får jag ta mina egna halvtaskiga =) haha..






Kaninparty

Sitter här o väntar på Julia som ska lämna sina saker här eftersom hon ska sova över.. Vi ska bege oss till Åsa och Hanna för förfest! Hoppas det blir lika kul idag som det var igår! (Om det är möjligt)

Jag är inte den som är den, men framförallt är jag alkoholens vän.



Excet

Startade gårkvällen hos Hanna o Åsa. Spelade kort, såklart.. Sen kom deras sambo och joinade oss.. Vid 23 drog vi till Excet eftersom vi trodde att det skulle va värsta kön men det var det icke. Däremot var det värsta laburinten där inne! Herregud, hade jag kommit bort från dom andra hade jag aldrig hittat dom igen! Vi blev iallafall bjudna på varsin redbull/jäger så det var gött!
Det var faktiskt rolgt där inne, vi lär ju gå dit igen, speciellt nu när trädgårn har stängt sin övervåning. :P På tal om trädgårn så ska vi dit ikväll, det är kaninfest! =)




I'm aliiive!

Men kallt som fan var det..
Det är lite svårt att skriva just nu för jag har satt på mig naglar... haha.. Men idag ska jag iallafall på middag hos min bror o familj, det ska bli trevligt! Sen ikväll blir det utgång..

Jaja, jag kanske skriver nåt lite mer intressant när jag kommit hem från middagen och förhoppningsvis har vant mig vid naglarna... :D

Bada in semestern!

Sitter här o väntar på Åsa, vi ska möta Hanna på jobbet när hon slutar kl. 22. Då ska vi gå och bada i sannegård! Tror det kommer bli kallt som fan, men har tagit på mig mjukisbyxor och tjocktröja iallafall så.. ja.. jag får återkomma om jag överlever!

Jäääiii



Jobba 3 timmar, sen semester i 10 dagar! Det va inte igår.. :)


Torsdag

Det var meningen att jag, Hanna och Åsa skulle åka till slottsskogen för att sola efter jobbet idag, men det sket ju sig rätt hårt eftersom det inte var så speciellt soligt. Det var lite kallt faktiskt. Så vi köpte med oss sushi hem till flickorna så satt vi där o spelade kort i några timmar, vi var även på willys o köpte godis. Vi gillar att äta. Lite för mkt.
Imorgon kommer jag vara glad. Helt överlycklig faktiskt..



Hurtiiii

Dog inte på gymmet innan, det kändes faktiskt riktigt skönt! Körde ben o rumpa, rätt lätt, men det lär väl kännas imorgon! Efter gymmet gick jag och åt med Ellen och mamma.. :)

Hade rätt tråkigt innan så ringde till Hanna och tvingade med henne på en promenad när hon slutade jobba vid 8. :)





iiiih

Känner mig lite nervös, ska till gymmet efter jobbet! Haha. Där har man ju inte vart på de senaste direkt.. Önska mig lycka till.

"Jag har aldrig high five:at ihjäl en geting"

Gillar att läsarantalet bara stiger o stiger trots att jag knappt sagt till någon att jag skriver igen! :D

Jo just det, jag skulle ju berätta nu. Men jag kom på att det inte kommer bli lika spännande såhär i efterhand, men ändå.. :P

En av sakerna var att jag att jag och Hanna high five:ade ihjäl en geting!!! Vi var och badade i Delsjön, eller jag badade, Hanna doppade benen typ! Så satt vi där och spelade kort o hade en jävla geting som flög runt oss och plötsligt bara *smack* så skulle båda slå bort den samtidigt! Lätt att vi kommer köra den på varje "jag har aldrig" nu, mobbade som vi är.
(Hur stavar man high five:at? High fivat såg ju bättre ut men det är svengelska)

En annan sak hände när jag, Hanna och Åsa skulle hem från krogen.. Och detta är så jävla typiskt Åsa att hamna i en sån här sak! Haha..

Gubbe: Vilken vagn går till SKF?
Åsa: Jag har ingen aning.... 6an kanske.
Gubbe: Gillar du sex?
Åsa: Nääe. Nej.
Gubbe: Nej inte jag heller.. Men det är iallafall *an och *an som går dit (kommer inte ihåg vad han sa) så om du inte vet ska du hålla käften!

Trodde jag skulle skratta ihjäl mig! (Men det är kanske så att man är tvungen o ha vart med för att tycka att det är roligt) Tur att jag var med!



Tisdag

Ska snart gå till jobbet, jag jobbar till 21 idag.. Lite segt, men de funkar. För på fredag ska jag ha semester!! :D

Anledningen till att jag började blogga igen var egentligen att det hände så mkt roligt en helg o jag tyckte det var tråkigt att inte alla skulle få veta vilket innehållsrikt liv jag har! haha =) Men dom sakerna hinner jag inte skriva om nu, kanske kommer ihåg ikväll (men brukar va rätt dålig på att komma ihåg).

Me like

Det är dagar som denna som gör att man älskar livet! Tack för idag Hanna och Åsa!






Måndag

Ledig idag, fruktansvärt skönt! Jag hade inte vart vaken vid denna tiden om jag inte ställt klockan men det känns onödigt o sova bort sin lediga dag! Så jag ska börja dagen med en promenad bort till solariet! Sen ska jag vara med Hanna!
Later!

Döda mig..

Vaknade precis av att jobbet ringde. (Men svarade inte, haha.) Ska jobba om några timmar och jag orkar icke börja tidigare idag, tack.

Jobbade till 23 igår och Lina o Peter jobbade stängning så vi bestämde oss för att dra en utgång. Först gick vi till Chez och satt där med Linas vänner fram tills det stängde vid 3. Då begav vi oss till Valand. Lina var säker på att hon skulle komma in men eftersom Peter hade sin pojkväns leg så gick vi in först för o va säkra. Vi kom in, vi betalade, kollade bakom oss och där stod Lina och fick inte komma in.. haha..

Vi gick ut igen men efter ett tag gick jag och Peter in dit själva ändå, eftersom våran buss inte gick förens 6.. Jag har nog aldrig sett någon vara så full som Peter var som fortfarande kunde stå på benen. Helt sjukt. Men sen att jag fick SLÄPA honom från Valand till brunnsparken är väl en annan femma.

Jag undrar om han badade, han försökte tvinga med mig.. Jaja, vi ses ju på jobbet om en stund så då ska jag skratta åt honom.


Ååh du ohärliga fredag..

11-21 idag satt icke så fint med tanke på hur lite jag sov inatt. Tror jag efter att ha legat o vridit o vänt på mig, och pratat lite i telefon, tillslut somnade vid 5-tiden..
Vilka humörsvängningar jag haft också.. Ena sekunden har jag flugit runt på rosa moln för att andra sekunden känna för att strypa varenda person som nämnt mitt namn..

Jag tycker det värsta med att känna sig lycklig är olyckan som kommer mellanåt.. Den slår så hårt. Men man vill ju inte gå runt och känna ingenting för den delen heller.. Eller? Man blir så förvirrad av att vara övertrött och överkänslig.. Ge mig konstant lycka för resten av livet, tack.

Muhaha

Jag gillar att folk fortfarande går in o kollar om jag skrivit. Kanske borde skriva nåt kul snart.. Tredje gången gillt?

RSS 2.0